Marea Britanie bate un nou record. Cel mai mare număr de morţi de un an încoace

Marea Britanie anunţă miercuri 534 de decese cauzate de COVID, cel mai mare număr din ultimul an.

4496 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie bate un nou record. Cel mai mare număr de morţi de un an încoace

Marea Britanie bate un nou record. Cel mai mare număr de morţi de un an încoace

Marea Britanie a raportat 534 de decese asociate COVID-19, cea mai mare cifră zilnică de la sfârşitul lunii februarie 2021, scrie Reuters.

Cifrele nu includ cazurile, testele şi decesele din Scoţia din cauza unei „probleme tehnice" a Public Health Scotland, iar acestea vor fi „adăugate la o actualizare viitoare", conform Sky News.

Datele de miercuri sugerează că virusul face ravagii printre copiii de vârstă şcolară primară.

Cifra zilnică este cea mai mare de la 23 februarie anul trecut, când numărul deceselor era de 548.

88.085 de cazuri noi au fost, de asemenea, înregistrate în ultimele 24 de ore, faţă de 112.458 raportate marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici