Marea Britanie: Mai multe tornade au provocat pagube importante

Mai multe tornade au fost înregistrate luni pe teritoriul Marii Britanii, provocând pagube importante în special în regiunea Midlands şi în sudul ţării, relatează Sky News.

55 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie: Mai multe tornade au provocat pagube importante

Marea Britanie: Mai multe tornade provoacă pagube importante

Un martor a comparat amploarea tornadelor cu cea a exploziei unei bombe.

Una dintre cele mai puternice tornade s-a abătut asupra oraşului Nuneaton din regiunea West Midlands, avariind 35 de locuinţe.

Oraşele Farnborough din comitatul Hampshire, Luton, Northampton şi Nottingham au fost afectate în intervalul 06.00 - 08.00 (08.00 - 10.00 ora României).

"S-a produs în jurul orei 06.00. Am privit afară şi am văzut acoperişurile a 12 până la 15 case în mare parte distruse", a declarat un localnic.

Potrivit unui locuitor din Nuneaton, mai multe locuinţe din regiune au fost distruse. "Acoperişurile mai multor case au fost distruse complet, în timp ce alte locuinţe au pierdut doar părţi din acestea. Una dintre ele avea găuri şi apă în dormitor", a explicat ea.

Poliţia a anunţat că cel puţin zece locuinţe au fost afectate în Farnborough.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici