Marea Britanie se relaxează. Noile măsuri, anunţate de Boris Johnson

  • Restricţiile rămase în Anglia vor fi ridicate de săptămâna viitoare, în ciuda creşterii accentuate a cazurilor de coronavirus, a confirmat premierul britanic Boris Johnson.
  • Totuşi, rămân în vigoare mai multe recomandări privind purtatul măştii de protecţie în spaţiile aglomerate şi măsurile de igienizare.
12633 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie se relaxează. Noile măsuri, anunţate de Boris Johnson
Veşti bune pentru britanici. Guvernul renunţă la o serie de restricţii, însă oamenii vor trebui să respecte în continuare regulile de igienizare.
 
Restricţiile legale vor fi înlocuite cu recomandări. Oamenii vor fi obligaţi să poarte măşti de protecţie în locuri aglomerate şi în transportul public. Iar intrarea în cluburile de noapte se va face pe baza dovezii vaccinării. 
 
Nu putem reveni pur şi simplu instantaneu de luni, 19 iulie, la viaţa de dinainte de COVID. Vom respecta planul nostru de a ridica restricţiile şi de a renunţa la distanţarea socială, dar nu ne aşteptăm ca toţi angajaţii să revină la birouri”, spune  Johnson.
 
 
 
Restricţiile legale vor fi înlocuite cu recomandări. Oamenii vor fi obligaţi să poarte măşti de protecţie în locuri aglomerate şi în transportul public. Iar intrarea în cluburile de noapte se va face pe baza dovezii vaccinării. 
 
„Nu putem reveni pur şi simplu instantaneu de luni, 19 iulie, la viaţa de dinainte de COVID. Vom respecta planul nostru de a ridica restricţiile şi de a renunţa la distanţarea socială, dar nu ne aşteptăm ca toţi angajaţii să revină la birouri”, a mai spus Johnson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici