Mary Reynolds, sosia Reginei Elisabeta a II-a, anunţă că se retrage din respect pentru monarh

După 34 de ani în care a fost recunoscută ca sosie a Reginei Elisabeta a II-a, Mary Reynolds a anunţat că se retrage „din respect” pentru regretatul monarh, potrivit ladbible.com.

3702 afișări
Imaginea articolului Mary Reynolds, sosia Reginei Elisabeta a II-a, anunţă că se retrage din respect pentru monarh

Sursa foto: Twitter

Sosia Reginei Elisabeta a II-a renunţă la job după 34 de ani „din respect”, după moartea monarhului

Cu toate acestea, Mary Reynolds îşi va păstra în continuare ţinutele ca amintire şi în memoria unei femei care, potrivit ei, „se simţea parte din familie”.

Mary, în vârstă de 89 de ani, din Epping, Essex, şi-a început cariera de sosie a reginei în 1988, dar a primit comentarii care spuneau că seamănă cu regretatul monarh încă de la vârsta de 17 ani.

În cei 34 de ani de carieră de imitatoare, ea a apărut în diverse filme şi emisiuni de televiziune, inclusiv în Doctor Who în 1988 şi în filmul de comedie Bullseye în 1990, alături de regretatul Sir Roger Moore.

Când a fost întrebată despre decizia de a se retrage, Mary a spus „Vreau să spun că acum este o schimbare de eră, totul va fi foarte ciudat. Mă uitam la televizor cu o zi înainte şi simţeam că vor fi nişte veşti proaste, care, desigur, au venit în cele din urmă şi te fac să te simţi foarte, foarte, foarte, foarte trist. Şi apoi îţi cam dai seama că acela va fi sfârşitul, în ceea ce mă priveşte... din respect, nu cred că ar trebui să se facă ceva”.

Deşi Mary crede că decizia de a înceta cariera de imitatoare este cea corectă, ea nu vine fără o mare tristeţe.

„Tocmai m-am mutat acasă... şi am două cutii pline de pălării şi tocmai am găsit un loc unde să le pun şi m-am gândit: Nu o să mai am nevoie de ele”, a spus ea.

„Te face să te simţi foarte trist”.

Mary a spus că cel mai probabil va păstra ţinutele, deoarece „au făcut parte din viaţa [ei] atât de mult timp”.

În ciuda faptului că nu a întâlnit-o niciodată pe regină, Mary a susţinut că a făcut parte din mulţimea de pe Mall la nunta şi încoronarea ei.

Ea a spus: „Am dormit peste noapte pe drum cu prietenul meu, în corturi. Ne-am udat foarte tare şi am fost foarte norocoşi pentru că una dintre clădirile de acolo avea un radio, aşa că am auzit întreaga slujbă. Şi când i-au pus coroana pe cap, cerul s-a deschis”.

Când a fost întrebată ce a învăţat de la regretatul monarh, Mary a explicat că a încercat întotdeauna „săse comporte ca regina, să fie drăguţă cu oamenii şi să-i respecte” şi că nu va mai exista niciodată cineva ca regina Elisabeta a II-a.

Mary a spus că regretatul monarh a fost „regina - nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, a fost REGINĂ”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici