Mass-media: în Ucraina, ruşii au folosit pentru prima dată superbomba de 1.500 kg. Ce caracteristici are PAB-1500B

Ruşii au folosit pentru prima dată în Ucraina o nouă bombă ghidată puternică, cu o greutate de 1,5 tone, susţine Defense Express.

18538 afișări
Imaginea articolului Mass-media: în Ucraina, ruşii au folosit pentru prima dată superbomba de 1.500 kg. Ce caracteristici are PAB-1500B

Mass-media: ruşii folosesc pentru prima dată superbomba de 1.500 kg

Bomba este concepută pentru a lovi ţinte extrem de protejate, la o distanţă de până la 40 km, graţie celor 1.010 kg de exploziv puternic, relatează site-ul Defense Express, citând surse protejate.

Bomba PAB-1500B a fost prezentată pentru prima dată în Rusia în 2019. Dispozitivul a fost folosit în urmă cu câteva săptămâni în regiunea Cernihiv din nordul Ucrainei. Nu se ştie care a fost ţinta.

Cu o lungime de 5,05 metri şi un diametru de 40 cm, bomba poate fi aruncată de la o altitudine de până la 15 km.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici