Mesaj viral al Armatei Române, nu foarte departe de cel al Comandamentul Strategic al SUA care făcea trimitere la arsenalul nuclear

Mesajul video transmis de MApN, pe pagina oficială de Facebook, cu ocazia Anului Nou a fost pe placul publicului din România, care a gustat gluma, spre deosebire de aluzia făcută de Comandamentul strategic al SUA care deţine „butonul” nuclear care, făcând o analogie cu globul care era lansat la New York de Revelion, a spus că este pregătit să folosească ceva mult mai mare.

6048 afișări
Imaginea articolului Mesaj viral al Armatei Române, nu foarte departe de cel al Comandamentul Strategic al SUA care făcea trimitere la arsenalul nuclear

Mesajul de Revelion al Armatei Române, devenit viral, nu foarte departe de cel al Comandamentul Strategic al SUA care făcea trimitere la arsenalul nuclear

Comandamentul Strategic al Statelor Unite, care gestionează arsenalul nuclear, a prezentat scuze marţi, pe fondul criticilor, după un mesaj de Revelion în care transmitea că ar putea folosi o bombă, în caz de necesitate.

"Tradiţia din Times Square vesteşte Anul Nou prin coborârea globului; dacă va fi nevoie vreodată, noi suntem pregătiţi să lansăm ceva mult, mult mai mare", a transmis Comandamentul Strategic al SUA înaintea Revelionului, referindu-se la momentul celebrării Revelionului în New York. Mesajul postat pe Twitter era însoţit de o înregistrare video cu un bombardier B-2.

 

 

Sugestia folosirii unei arme nucleare a stârnit critici la Washington. În acest context, Comandamentul Strategic al SUA a şters controversatul mesaj postat de Revelion, informează agenţia Reuters şi postul tv BBC.

Comandamentul Strategic al SUA a postat un alt anunţ: "Mesajul nostru precedent era deplasat şi nu reflectă valorile noastre. Prezentăm scuze. Suntem dedicaţi securităţii Americii şi aliaţilor".

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici