Microbuz din România, răsturnat pe o autostradă din Germania: Cel puţin două persoane sunt în stare gravă

Cel puţin doi cetăţeni români sunt în stare gravă după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat pe o autostradă din Germania, anunţă autorităţile germane, citate de site-ul de ştiri HNA.de.

3105 afișări
Imaginea articolului Microbuz din România, răsturnat pe o autostradă din Germania: Cel puţin două persoane sunt în stare gravă

Doi răniţi, după ce un microbuz din România s-a răsturnat pe o autostradă din Germania - presă

Accidentul a avut loc duminică după-amiază pe autostrada A44, în apropierea localităţilor Breuna şi Warburg, au anunţat luni autorităţile germane.

Un microbuz de opt locuri cu remorcă care se îndrepta spre oraşul Dortmund s-a răsturnat pe autostradă. La bordul vehiculului se aflau opt cetăţeni români. Şoferul şi un pasager sunt în stare gravă şi au fost transportaţi la un spital din Warburg.

Ceilalţi şase pasageri nu au necesitat spitalizare.

Autorităţile germane cercetează circumstanţele producerii accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici