Mii de bilete pentru Eurovision vor fi alocate refugiaţilor ucraineni din Marea Britanie

  • Aproximativ 3.000 de bilete vor fi puse la dispoziţia persoanelor care s-au refugiat în Marea Britanie din cauza războiului din Ucraina.
  • Astfel, mii de refugiaţi ucraineni vor putea asista la spectacolele live din Liverpool.
178 afișări
Imaginea articolului Mii de bilete pentru Eurovision vor fi alocate refugiaţilor ucraineni din Marea Britanie

Mii de bilete pentru Eurovision vor fi alocate refugiaţilor ucraineni din Marea Britanie

Mii de bilete pentru concursul Eurovision vor fi alocate ucrainenilor care au fugit de război în Marea Britanie. Spectacolul va avea loc la M&S Bank Arena Liverpool în luna mai. Oraşul a fost ales să găzduiască competiţia în numele câştigătorului din 2022, Ucraina, care nu poate organiza evenimentul din cauza războiului.

Ca parte a angajamentului Marii Britanii de a onora Ucraina la concursul muzical, aproximativ 3.000 de bilete vor fi puse la dispoziţia ucrainenilor strămutaţi pentru ca aceştia să poată asista la spectacolele live.

Guvernul britanic a anunţat o finanţare de 10 milioane de lire sterline pentru a „contribui la asigurarea faptului că evenimentul pune cu adevărat în valoare cultura ucraineană", potrivit The Guardian.

Banii vor sprijini consiliul municipal din Liverpool pentru a crea un spectacol „care să celebreze muzica şi modul în care aceasta uneşte oamenii din întreaga lume".

Grupul ucrainean de folk-rap Kalush Orchestra, care a triumfat la concursul de anul trecut de la Torino, va cânta în timpul spectacolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici