Mii de fani au întâmpinat-o pe câştigătoarea Eurovision acasă în Suedia

O mulţime numeroasă a întâmpinat-o pe câştigătoarea concursului Eurovision, Loreen, în centrul oraşului Stockholm, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a câştigat al şaptelea titlu al ţării scandinave.

801 afișări
Imaginea articolului Mii de fani au întâmpinat-o pe câştigătoarea Eurovision acasă în Suedia

Sursa foto: Yahoo

Mii de fani au venit în parcul Kungstradgarden din centrul Stockholmului, în ciuda vremii mohorâte, pentru a o urmări pe artista de 39 de ani interpretând piesa câştigătoare "Tattoo", un imn pop despre dragostea necondiţionată.
 
"Sunt atât de recunoscătoare că m-aţi trimis să vă reprezint, cu tot ceea ce reprezintă cântecul meu: compasiune, speranţă, iubire şi soluţii constructive", a spus ea în faţa mulţimii entuziaste, formată din tineri şi vârstnici, relatează France 24
 
"Cred că este o artistă foarte bună", a declarat pentru AFP Viktor Rydefors, un student în vârstă de 26 de ani.
 
"Este cu adevărat un spectacol, ea captează total publicul."
 
Andreas, un fan în vârstă de 40 de ani, a spus despre Loreen că este o interpretă "unică".
 
"Dacă vrei să câştigi Eurovision, trebuie să o faci cu un cântec unic, un artist unic şi o interpretare unică, iar în acest fel ea bate tot ce a venit înaintea ei."
 
Născută în Suedia din părinţi de origine berberă marocană, Loreen, pe numele ei real Lorine Talhaoui, a câştigat deja concursul în 2012.
 
Ea este doar al doilea artist care reuşeşte o dublă la Eurovision, la 36 de ani după ce Johnny Logan a reprezentat Irlanda în anii 1980, şi prima femeie care reuşeşte acest lucru.
 
Eurovisionul este extrem de popular în Suedia şi deja se speculează cu privire la oraşul care va găzdui spectacolul anul viitor - la exact 50 de ani de la victoria ABBA cu cântecul său de succes Waterloo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici