Mineri blocaţi în subteran, după surparea unei mine în statul american Utah

O mină de cărbune din statul american Utah s-a surpat luni, blocând şase mineri în subteran, în urma unui cutremur cu magnitudinea de 4 grade, a anunţat postul de televiziune Fox News, citat de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Mineri blocaţi în subteran, după surparea unei mine în statul american Utah

Mineri blocaţi în subteran, după surparea unei mine în statul american Utah

Centrul american pentru studii geologice a anunţat producerea unui cutremur cu magnitudinea de 4 grade luni dimineaţa, la ora locală 02.48 (11.48 ora României), la aproximativ 156 de kilometri de Salt Lake City.

Mina este exploatată de compania Utah American Energy, potrivit publicaţiei The Salt Lake Tribune, care precizează că biroul din Price al firmei a confirmat producerea unui incident la mina Genwal, dar nu furnizat detalii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici