Analist: Dacă preşedintele iranian ar fi în viaţă, presa de stat ar confirma imediat acest lucru

Fostul ministru britanic al apărării Tobias Ellwood a vorbit la Sky News despre situaţia din Iran.

Urmărește
894 afișări
Imaginea articolului Analist: Dacă preşedintele iranian ar fi în viaţă, presa de stat ar confirma imediat acest lucru

Analist: Dacă preşedintele iranian ar fi în viaţă, presa de stat ar confirma imediat acest lucru

Echipele de salvare din Iran continuă căutările preşedintelui iranian Ebrahim Raisi şi ale ministrului de externe, iar Ellwood a declarat: „În această perioadă, echipele de căutare şi salvare continuă să îi caute pe preşedintele iranian Ebrahim Raisi şi pe ministrul său de externe: „Nu este de bun augur când durează atât de mult timp”. 
 
Prăbuşirea a avut loc acum 8 ore, iar de atunci nu au existat informaţii certe.
 
Lipsa de informaţii din partea presei de stat iraniene, mai ales având în vedere „natura intensă” a politicii ţării, a alimentat speculaţiile cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în continuare. 
 
„Dacă preşedintele ar fi fost în viaţă, ar fi confirmat imediat, dar dacă a murit, atunci s-ar putea ca ei să întârzie orice anunţ pentru a se asigura că planurile de urgenţă sunt pregătite”, spune parlamentarul conservator. 
 
„Există o populaţie tânără uriaşă acolo care cere o schimbare... ar putea exista consecinţe geopolitice uriaşe pentru Iran dacă se anunţă moartea preşedintelui fără a existat un pan clar”, a adăugat acesta. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici