Ministerul ucrainean al Apărării confirmă atacul asupra infrastructurii portuare din Ucraina

Ministerul ucrainean al Apărării confirmă atacul asupra infrastructurii portuare din Ucraina, anunţă The Guardian.

911 afișări
Imaginea articolului Ministerul ucrainean al Apărării confirmă atacul asupra infrastructurii portuare din Ucraina

Ministerul ucrainean al Apărării a confirmat atacul asupra infrastructurii portuare din Ucraina, precizând că 22 de drone de luptă din 25 au fost doborâte.

Acesta precizează că un incendiu izbucnit în urma unui atac a fost "izolat rapid", însă doi angajaţi ai portului au fost răniţi.

25 de drone lansate de ruşi au atacat duminică regiunea Odesa. Infrastructura portuară a fost avariată şi cel puţin două persoane au fost rănite, au anunţat anterior autorităţile ucrainene, potrivit Reuters.

Atacul cu drone de duminică a vizat infrastructura portuară din regiunea Odesa. Este vorba despre drone Shahed, de fabricaţie iraniană. Atacul a ţinut peste trei ore, au mai anunţat ucrainenii.

Militarii nu au oferit alte detalii, dar unele surse civile au vorbit despre explozii în portul Reni, aflat în apropiere de graniţa României, în zona Galaţi. Un alt port important al Ucrainei este Izmail. Acesta se află pe malul opus al Dunării, în raport cu judeţul Tulcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici