Ministrul de Externe al Marii Britanii: Relaţiile dintre David Cameron şi Nicolas Sarkozy sunt foarte bune

Ministrul britanic de Externe, William Hague, afirmă că relaţiile dintre premierul britanic, David Cameron, şi preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, sunt "foarte bune" şi vor fi în continuare aşa, în pofida refuzului Londrei de a accepta modificarea tratatelor europene.

111 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Externe al Marii Britanii: Relaţiile dintre David Cameron şi Nicolas Sarkozy sunt foarte bune

Ministrul de Externe al Marii Britanii: Relaţiile dintre David Cameron şi Nicolas Sarkozy sunt foarte bune (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Anul acesta, politicile externe ale Marii Britanii şi Franţei nu au fost niciodată atât de apropiate după al II-lea Război Mondial", a declarat William Hague pentru Sky News, referindu-se în primul rând la consensul în privinţa intervenţiei militare în Libia.

De asemenea, Hague a menţionat "marea solidaritate" exprimată de Paris în momentul atacării ambasadei britanice din Teheran pe 29 noiembrie.

"Această abordare va continua şi va exista un summit Marea Britanie - Franţa în săptămânile care urmează", a subliniat Hague, dând asigurări că relaţiile dintre David Cameron şi Nicolas Sarkozy sunt "foarte bune".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici