Miracol în mijlocul iadului. O femeie de 90 de ani, găsită în viaţă la cinci zile după cutremurul din Japonia

O femeie în vârstă de 90 de ani a fost găsită în viaţă şi scoasă dintre dărâmături la cinci zile după cutremurul care a lovit Japonia la 1 ianuarie.

234 afișări
Imaginea articolului Miracol în mijlocul iadului. O femeie de 90 de ani, găsită în viaţă la cinci zile după cutremurul din Japonia

Echipele de salvare au descoperit-o pe femeie în resturile unei clădiri cu două etaje din oraşul Suzu, conform BBC.

Potrivit ziarului Yomiuri Shimbun, 100 de salvatori au fost trimişi în oraşul Suzu după ce au aflat că două femei au fost îngropate de vii. Conform salvatorilor, femeia în vârstă a reuşit să supravieţuiască datorită apei de ploaie. Ea a fost salvată şi dusă la spital: conştientă, dar cu răni la picioare.

În acelaşi loc, salvatorii au găsit şi o femeie de 40 de ani în stare de stop cardio-respirator.

Cutremurul cu magnitudinea de 7,5 grade a provocat până în prezent 126 de morţi şi 560 de răniţi. 222 de persoane sunt în continuare date dispărute. Cutremurul a fost urmat de mai multe replici, a provocat numeroase alunecări de teren, distrugerea drumurilor şi a infrastructurii, precum şi un tsunami cu valuri de un metru înălţime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici