MIRACOL: O fetiţă de cinci ani şi-a salvat mama de la înec. Totul a fost surprins de camere - VIDEO

O fetiţă în vârstă de cinci ani i-a salvat viaţa mamei sale, pe care a scos-o din piscina în care plutea în stare de inconştienţă, în statul american Texas, informează site-ul agenţiei Associated Press.

4602 afișări
Imaginea articolului MIRACOL: O fetiţă de cinci ani şi-a salvat mama de la înec. Totul a fost surprins de camere - VIDEO

MIRACOL: O fetiţă de cinci ani şi-a salvat mama de la înec. Totul a fost surprins de camere (Imagine: thesun.co.uk)

Salvarea din piscină a fost surprinsă de sistemul video cu circuit închis.

Tracy Anderwald era în stare de inconştienţă în piscina vilei în care locuieşte, situată în apropierea oraşului american Portland.

Allison Anderwald, fetiţa ei în vârstă de cinci ani, a intrat în piscină şi a reuşit să îşi scoată mama.

Familia a alertat serviciile de urgenţă, iar mama şi-a revenit într-un spital din oraşul Corpus Christi.

Tracy Anderwald a explicat că Allison a învăţat să înoate la vârsta de doi ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici