Miracolul de pe Facebook: Cum s-a vindecat o femeie cu ajutorul celor 300 de prieteni de pe reţeaua de socializare - VIDEO

O femeie a reuşit să se vindece de o afecţiune după ce a dus la îndeplinere un plan pe care l-a pus la cale anul trecut, în noaptea de Revelion.

2689 afișări
Imaginea articolului Miracolul de pe Facebook: Cum s-a vindecat o femeie cu ajutorul celor 300 de prieteni de pe reţeaua de socializare - VIDEO

Miracolul de pe Facebook: Cum s-a vindecat o femeie cu ajutorul celor 300 de prieteni de pe reţeaua de socializare - VIDEO (Imagine: Daily Mail)

Arlynn Presser (55 de ani) a întâlnit în totalitate 292 de persoane din ianuarie 2011, vizitând nu mai puţin de 51 de oraşe din întreaga lume, informează Daily Mail.

Mamă a doi copii, femeia s-a luptat cu teama de a ieşi în locuri publice toată viaţa, dar în urmă cu 5 ani aceasta s-a agravat, iar femeia nu a mai ieşit deloc din casă.

În momentul în care a fost prea speriată pentru a lua parte la festivitatea de absolvire a fiului său, femeia a realizat că trebuie să înfrunte agorafobia.

"Doream să fac ceva extrem care să-mi schimbe viaţa, dar nu ştiam ce. Apoi, într-o noapte, vorbeam cu un prieten pe Facebook care se despărţise recent de prietena lui. Era atât de supărat încât am vrut să îl văd şi să-l scot afară la o bere. În momentul acela mi-a venit ideea. De ce să nu-mi vizitez toţi prietenii de pe Facebook? Ne comportăm ca şi cum prietenii noştri de pe internet nu sunt reali, dar de ce să nu ne ducem şi să-i cunoaştem în persoană?", a susţinut Arlynn Presser.

Pentru a-şi duce la capăt misiunea, femeia a cheltuit nu mai puţin de 30.000 de lire sterline, ajungând în 11 ţări.

"Mă simt ca şi cum aş putea să fac orice, este într-adevăr incredibil. Au fost, desigur, persoane de care nu am putut da sau care nu au dorit să ia parte la proiect, dar am văzut aproape 90% dintre prieteni. Întreaga experienţă a fost terifiantă, dar am învăţat cum să mă descurc cu teama pe care o am şi aceasta era ideea. Noua mea rezoluţie pentru acest an este să folosesc ceea ce am învăţat pentru a ajuta alte persoane care suferă de agorafobie", a precizat Presser.

La începutul anului, ea a vizitat majoritatea prietenilor săi din Statele Unite, în octombrie luând decizia de a-i întâlni pe cei din străinătate. Împreună cu fiul său Joseph, Arlynn a zburat în Coreea, Taiwan, Filipine, India, Italia, Austria, Germania şi în final Marea Britanie. "Sufeream de atacuri de panică la început, dar fiul meu m-a ajutat să trec peste ele. Nu aş fi reuşit fără el".

Arlynn susţine că va continua să păstreze legătura cu prietenii săi de pe Facebook şi că va dori din nou să îi întâlnească în persoană.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici