Mitt Romney GAFEAZĂ din nou: L-a prezentat pe partenerul său de cursă Paul Ryan drept "viitorul preşedinte" - VIDEO

Candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney a provocat zâmbete sâmbătă, prezentându-l pe partenerul său de cursă Paul Ryan drept "viitorul preşedinte al Statelor Unite".

368 afișări
Imaginea articolului Mitt Romney GAFEAZĂ din nou: L-a prezentat pe partenerul său de cursă Paul Ryan drept "viitorul preşedinte" - VIDEO

Mitt Romney si Paul Ryan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Primiţi-l alături de mine pe viitorul preşedinte al Statelor Unite Paul Ryan", a declarat Romney în faţa unei mulţimi de susţinători la Norfolk (Virginia, est), după care s-a corectat rapid.

El tocmai îi anunţa pe americani că l-a ales pe reprezentantul din Wisconsin (nord) drept partener de cursă, pentru a înfrunta perechea Obama-Biden în alegerile prezidenţiale de la 6 noiembrie.

"Din când în când am reputaţia că fac gafe. Nu m-am înşelat cu privire la acest om", a spus el în continuare, zâmbind, dar stânjenit în mod vizibil. "Dar pot să vă spun atât, că el va fi viitorul vicepreşedinte al Statelor Unite", a adăugat Romney.

Cei doi urmează ca de sâmbătă să participe la campanie împreună, începând un un turneu cu atocarul în patru state.

Mitt Romney nu este la prima gafă în campania electorală. În luna mai, el a fost ironizat după ce a postat un mesaj electoral în care în loc de "America" a scris "Amercia".

Conform Corriere della Sera, care citează presa americană, după victoria din Texas, care practic îi garantează candidatura în scrutinul prezidenţial din noiembrie, Mitt Romney a lansat o aplicaţie oficială pentru iPhone intitulată "With Mitt" ("Alături de Mitt").

Însă republicanul în vârstă de 64 de ani a acordat mai puţină atenţie ortografiei sloganului său destinat acestei aplicaţii. Astfel, în loc să scrie "A Better America" ("O Americă mai bună"), Romney a scris "A Better Amercia".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici