Mitt Romney îşi anulează reuniunile electorale din Virginia din cauza uraganului Sandy

Candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney şi-a anulat toate evenimentele de campanie prevăzute duminică în statul Virginia (est), situat pe coasta ce urmează să fie traversată de uraganul Sandy, la începutul săptămânii.

158 afișări
Imaginea articolului Mitt Romney îşi anulează reuniunile electorale din Virginia din cauza uraganului Sandy

Mitt Romney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această schimbare de calendar este un "gest de prudenţă pentru a se asigura că resursele nu sunt risipite din cauza uraganului iminent", a declarat sâmbătă un oficial responsabil de presă din cadrul echipei de campanie a republicanului, Rick Gorka.

Neputând să meargă să se lupte pe acest teren foarte disputat al statului Virginia, Mitt Romney va merge într-un alt stat în care jocurile nu au fost încă făcute, respectiv Ohio (nord). Aici i se va alătura coechipierului său Paul Ryan pentru trei reuniuni electorale.

Sâmbătă, fostul guvernator de Massachusetts se afla în Florida, statul cheie cel mai important.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici