Mohamed Morsi va fi judecat şi pentru evadare din închisoare în 2011

Preşedintele islamist egiptean Mohamed Morsi, destituit în iulie de armată şi judecat pentru moartea unor manifestanţi, va compărea în justiţie şi pentru evadare din închisoare în timpul revoltei care l-a înlăturat de la putere pe Hosni Mubarak, în 2011, a anunţat sâmbătă Parchetul.

124 afișări
Imaginea articolului Mohamed Morsi va fi judecat şi pentru evadare din închisoare în 2011

Mohamed Morsi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

El va fi judecat în acest caz împreună cu alte 100 de persoane, între care membri ai mişcării islamiste palestiniene Hamas, a afirmat cotidianul Al-Ahram, pe site-ul său de Internet.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici