Momente de panică în China. Oamenii aleargă îngroziţi din calea unui zgârie-nori care se clatină în mod inexplicabil

  • În China, oraşul Shenzen, unul dintre cei mai înalţi zgârie-nori a început să se clatine, deşi nu era cutremur.
  • Toţi oamenii din interiorul clădirii au fost evacuaţi şi accesul a rămas interzis.
  • Autorităţile investighează care sunt cauzele incidentului.
16036 afișări
Imaginea articolului Momente de panică în China. Oamenii aleargă îngroziţi din calea unui zgârie-nori care se clatină în mod inexplicabil

În China, oraşul Shenzen, unul dintre cei înalţi zgârie-nori a fost evacuat în decursul zilei de marţi, după ce a început să se clatine inexplicabil, scrie Daily Mail.

Clădirea SEG Plaza, de aproape 300 de metri înălţime, a început să se clatine în jurul orei 13:00, în decursul zilei de marţi. Oamenii din interiorul clădirii au fost evacuaţi şi pietonii îndepărtaţi, pentru a evita posibile accidente. SEG Plaza a fost închisă şi accesul este strict interzis.

Oficialii serviciilor pentru situaţii de urgenţă investighează condiţiile în care s-a produs incidentul şi încearcă să determine care a fost motivul pentru care clădirea a început să se clatine, ţinând cont că nu a fost înregistrat niciun cutremur.

Cele mai recente declaraţii ale autorităţilor susţin că experţii nu au reuşit să identifice nicio crăpătură în jurul clădirii şi nici nu există deteriorări sau pereţi căzuţi.

Între timp, pe reţelele de socializare circulă mai multe clipuri video în care se poate observa cum clădirea se zguduie din fundaţie iar oamenii din jur aleargă îngroziţi pe stradă.

 

Clădirea SEG Plaza găzduieşte compania producătoare de electronice şi semiconductoare Shenzen Electronic Group. Finalizat în anul 2000, turnul se află în centrul unuia dintre cele mai mari oraşe din China, Shenzen, şi este al 18-lea cel mai înalt turn din oraş. În Shenzen se află şi al patrulea cel mai înalt zgârie-nori din lume, centrul financiar Ping An, de 599 de metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici