Momentul în care o fetiţă este scoasă vie de sub dărâmături la 24 de ore de la cutremurul din Turcia. VIDEO

Salvatorii turci au reuşit să scoată de sub dărâmături o fetiţă în viaţă, la 24 de ore de la cutremurul care a ucis 29 de oameni şi a rănit sute de persoane.

1745 afișări
Imaginea articolului Momentul în care o fetiţă este scoasă vie de sub dărâmături la 24 de ore de la cutremurul din Turcia. VIDEO

Momentul în care o fetiţă este scoasă vie de sub o clădire prăbuşită la 24 de ore de la cutremurul din Turcia

Miracol pentru o fetiţă de 3 ani, rămasă blocată sub o clădire prăbuşită în oraşul turc Elazig, în urma cutremurului de 6,8. A fost găsită în viată de o echipa de salvatori. O altă femeie a fost filmată cum este scoasă de sub o clădire dărâmată. În total 1500 de oameni au fost răniţi, 72 de clădiri s-au prăbuşit şi aproape 1.000 au fost afectate. 44 de persoane au fost salvate, potrivit postului TRT.

Ministrul turc de interne estimează că alte 22 de persoane sunt prinse sub moloz şi ruine, relatează Reuters. Echipe de salvatori se luptă se găsească supravieţuitori, mai ales că în oraşul afectat, Elazing, temperaturile scad la - 8 grade Celsius noaptea. Erdogan şi-a anulat planurile din Istanbul şi a călătorit în oraşele Elazig şi Malatya pentru verificări. A participat la înmormântarea unui copil ucis în urma cutremurului, pe care l-a descris ca pe un „test” pentru Turcia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici