Monitorul Apărării: Senatul SUA vs. Trump în sancţiunile aplicate Rusiei

O serie de membri ai Congresului SUA, de la ambele partide, nu agreează poziţia conciliantă a lui Donald Trump faţă de Vladimir Putin. După summit-ul de la Helsinki al celor doi lideri, suspiciunea asupra efectelor discuţiei netransparente din capitala finlandeză a dus la decizia Senatului Congresului SUA să elaboreze o rezoluţie de consolidare a vechilor sancţiuni aplicate Rusiei şi de introducere de noi sancţiuni.

813 afișări
Imaginea articolului Monitorul Apărării: Senatul SUA vs. Trump în sancţiunile aplicate Rusiei

Senatul SUA vs. Trump în sancţiunile aplicate Rusiei

Această rezoluţie răspunde şi altor problematici actuale de politică externă ale SUA, cum ar fi participarea la NATO, criminalitatea cibernetică şi implicarea Rusiei în campaniile electorale din SUA şi din alte ţări, energia, ca şi restricţiile impuse companiilor americane în relaţiile economice cu companiile ruse.

Noua politică externă a SUA, bazată pe principiul wilsonian “America First“ reflectă, în general, opiniile majoritare ale populaţiei americane. Efectele pozitive ale politicii economice a preşedintelui Trump au dus, cel puţin, la o lipsă de critici ale opoziţiei democrate faţă actuala politică economică a SUA în plan internaţional.

Citeşte mai departe în Monitorul Apărării

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici