MONITORUL APĂRĂRII | Statele Unite trimit în Cipru o echipă de reacţie rapidă, pe fondul tensiunilor cu Iranul

Republica Cipru a acceptat o solicitare a Statelor Unite de staţionare a unei "echipe de reacţie rapidă" care ar putea interveni pentru evacuarea personalului american şi a civililor în contextul tensiunilor cu Iranul, informează BBC News.

2708 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Statele Unite trimit în Cipru o echipă de reacţie rapidă, pe fondul tensiunilor cu Iranul

MONITORUL APĂRĂRII | Statele Unite trimit în Cipru o echipă de reacţie rapidă, pe fondul tensiunilor cu Iranul

Kyriacos Koushos, purtătorul de cuvânt al Guvernului Republicii Cipru, a declarat că solicitarea a fost făcută prin intermediul Ambasadei SUA din Nicosia.

"Există o practică îndelungată a Republicii Cipru să ofere spaţiu pentru operaţiuni militare în funcţie de solicitările ţărilor terţe. Vom continua să facem acest lucru, în calitatea de factor de stabilitate şi securitate în regiune", a precizat Kyriacos Koushos.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
r.cipru,
sua,
iran

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici