Moş Crăciun e imun la coronavirus, deşi se află în categoria de risc. OMS îi asigură pe copii că nici carantina nu îi va sta în cale Moşului

337 afișări
Imaginea articolului Moş Crăciun e imun la coronavirus, deşi se află în categoria de risc. OMS îi asigură pe copii că nici carantina nu îi va sta în cale Moşului

Să îl aşteptăm pe Moş Crăciun? Este bătrân şi obez şi ar putea face o formă gravă de Covid-19 dacă pleacă prin lume. Specialiştii de la Organizaţia Mondială îţi spun să stai liniştit, Moşul nu se va îmbolnăvi.  

„Moş Crăciun este imun la acest virus şi am vorbit puţin cu el şi cu doamna Crăciun şi sunt foarte bine. Este foarte bine acum şi am vorbit cu mai mulţi lideri ai lumii, care ne-au spus că vor relaxa măsurile de carantină, pentru ca Moşul să poată intra în spaţiul aerian”, spune Maria Van Kerkhove, şefa programului Covid-10 de la OMS.

Chiar dacă moşul este imun la virus, tu nu eşti, aşa că nu e idee bună să stai să îl aştepti anul ăsta. Mai bine mergi la culcare, o să treacă sigur pe la tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici