Video Moscova: Nouă persoane decedate în incendiul izbucnit la un institut

Bilanţul morţilor într-un incendiu izbucnit la un institut din Moscova a ajuns miercuri la nouă persoane, după ce alte trei persoane au decedat pe timpul nopţii, din cauza rănilor, au declarat o serie de oficiali citaţi de agenţia Itar-Tass, relatează Reuters.

1 afișare

Incendiul a izbucnit la cel de-al patrulea etaj al unei clădiri a institutului situat în sud-estul oraşului.

Un număr de 51 de persoane rănite continuă să primească îngrijiri la nouă spitale din Moscova, a anunţat Ministerul pentru Situaţii de urgenţă, citat de Itar-Tass.

Măsurile de siguranţă în caz de incendiu în instituţiile publice de pe teritoriul Rusiei au fost criticate, după mai multe incendii soldate cu un număr mare de victime, deoarece ieşirile de siguranţă au fost blocate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici