Muammar Kadhafi spune că poporul îl "adoră"

Liderul libian Muammar Kadhafi a afirmat luni că poporul îl "adoră" şi că libienii "ar muri ca să îl protejeze", într-un interviu pentru jurnalişti din presa străină, inclusiv de la postul de televiziune american ABC.

20 afișări
Imaginea articolului Muammar Kadhafi spune că poporul îl "adoră"

Muammar Kadhafi spune că poporul îl "adoră", într-un interviu pentru presa străină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Colonelul Kadhafi a făcut aceste declaraţii în cursul unui interviu la care a participat jurnalista americană Christiane Amanpour, care le-a reprodus într-un mesaj trimis pe contul său Twitter.

Liderul libian a refuzat să recunoască că pe străzile din Tripoli aveau loc manifestaţii, a mai afirmat jurnalista postului ABC, într-un alt mesaj.

Jurnalişti de la BBC şi cotidianul The Times au participat de asemenea la interviul acordat de colonelul Kadhafi.

Opoziţia controla luni vaste teritorii din Libia, inclusiv principalele câmpuri de petrol, în condiţiile în care colonelul Kadhafi a rămas surd la presiunile internaţionale care se accentuează, minimizând amploarea insurgenţei sângeroase care afectează regimul său. În cea de-a 14-a zi a unei revolte fără precedent care s-a transformat în insurecţie, Muammar Kadhafi şi forţele sale nu mai controlau decât capitala Tripoli şi regiunea învecinată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici