Naţiunile Unite extind asistenţa destinată ţărilor afectate de Ebola

Programul alimentar mondial (PAM), gestionat de Naţiunile Unite, va extinde intervenţiile pentru un milion de persoane din Sierra Leone, Liberia şi Guineea, în scopul evitării unei crize alimentare în aceste state afectate de Ebola, anunţă filiala PAM din Dakar.

107 afișări
Imaginea articolului Naţiunile Unite extind asistenţa destinată ţărilor afectate de Ebola

Naţiunile Unite extind asistenţa destinată ţărilor afectate de Ebola (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La solicitarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi a guvernelor acestor ţări, implementăm un plan de asistenţă pentru circa un milion de persoane, în cele trei state afectate", a declarat Fabienne Pompey, purtătorul de cuvânt al PAM responsabil de vestul Africii.

Epidemia de febră hemoragică a provocat moartea a cel puţin 1.069 de persoane în Sierra Leone, Liberia, Guineea şi Nigeria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici