NATO şi Ucraina vor efectua exerciţii militare comune în această toamnă

NATO va efectua exerciţii militare comune cu Ucraina în această toamnă, a anunţat miercuri, la Antalya, în Turcia, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, relatează agenţia rusă Sputnik în pagina electronică.

601 afișări
Imaginea articolului NATO şi Ucraina vor efectua exerciţii militare comune în această toamnă

NATO şi Ucraina vor efectua exerciţii militare comune în această toamnă (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

"Ucraina va participa, de asemenea, la exerciţii comune cu NATO în această toamnă. Parteneriatul nostru este puternic şi continuă să evolueze", a anunţat Stoltenberg în timpul unei reuniuni cu miniştrii de Externe ai statelor membre NATO.

Aceste exerciţii militare se vor numi Răspunsul Sud.

Miniştrii de Externe ai Alianţei s-au reunit la Antalya cu scopul de a consolida securitatea colectivă în contextul noilor provocări internaţionale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici