Navalnîi, acuzaţii grave la adresa fostului cancelar german Gerhard Schröde: ”Este plătit de Putin”

  • Navalnîi l-a atacat pe fostul cancelar german Gerhard Schröder pentru relaţia strânsă pe care o are cu Putin.
  • Schröder a spus că nu există „dovezi importante” care să susţină că Navalnîi a fost otrăvit.
  • Navalnîi: ”Este omul lui Putin, îi ptotejează pe criminali.”
2693 afișări
Imaginea articolului Navalnîi, acuzaţii grave la adresa fostului cancelar german Gerhard Schröde: ”Este plătit de Putin”

Profimedia

Opozantul rus, Alexei Navalnîi, l-a atacat pe fostul cancelar german Gerhard Schröder pentru relaţia strânsă pe care o are cu preşedintele rus Vladimir Putin.
 
"Gerhard Schröder este plătit de Putin," a declarat Navalny cotidianului german ”Bild” într-un interviu publicat miercuri. "Dacă încearcă să nege şi acest atac cu otravă, este foarte dezamăgitor," a spus Navalnîi citat de Deutsche Welle.
 
În ciuda descoperirilor experţilor germani care susţin că nu este nicio îndoială că Navalnîi a fost otrăvit cu agentul neurotoxic Noviciok, Schröder a spus că nu există „dovezi importante” care să susţină acest lucru.
 
"El este în continuare fostul cancelar al celei mai puternice ţări din Europa. Acum este omul lui Putin, el îi protejează pe criminali,” a spus Navalny. 
 
În august, lui Navalnîi i s-a făcut rău în timpul unui zbor din Siberia cu destinaţia Moscova. După cateva zile în care a fost tratat într-un spital siberian, el a fost transferat la Berlin.
 
Un laborator militar german a concluzionat că starea lui a fost cauzată de otrăvirea cu agent neurotoxic dezvoltat în perioada sovietică. Laboratoarele din Suedia şi Franţa au confirmat acelaşi lucru. Rusia a negat acuzaţia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici