New Delhi: temperaturile scăzute şi ceaţa densă au perturbat traficul aerian şi feroviar

Temperaturile scăzute şi ceaţa din New Delhi au afectat marţi dimineaţă circulaţia aeriană şi feroviară. Un val de frig a lovit capitala indiană, cu temperaturi minime de la 5-6 grade Celsius, potrivit Reuters.

226 afișări
Imaginea articolului New Delhi: temperaturile scăzute şi ceaţa densă au perturbat traficul aerian şi feroviar

FOTO Twitter

Din cauza ceţii, vizibilitatea a scăzut foarte mult pe aeroportul din Delhi. Reprezentanţii aeroportului i-au avertizat pe pasageri că zborurile „pot fi afectate".

De asemenea, presa locală a relatat că 15 trenuri către Delhi au avut întârzieri din cauza ceţii.

Departamentul de Meteorologie al Indiei (IMD) a anunţat că „ceaţa densă şi foarte densă" este posibil să acopere unele părţi ale oraşului în următoarele 24 de ore din cauza vântului uşor şi a nivelului ridicat de umiditate.

IMD a prognozat şi o răcire accentuată în unele zone din statele nord-vestice Punjab, Haryana şi Delhi în următoarele două zile. Temperatura minimă va fi în jur de 4 grade Celsius în condiţiile în care media normală în această perioadă a anului este în jur de 10 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici