Nimeni nu scapă de sancţiunile occidentale. Fostul ginere al lui Putin a rămas fără un teren pe care îl avea lângă Amsterdam

Procurorii olandezi au pus sechestru pe un teren dintr-o suburbie a Amsterdamului care aparţine unui om de afaceri care a fost căsătorit cu fiica preşedintelui rus Vladimir Putin, potrivit presei locale.

359 afișări
Imaginea articolului Nimeni nu scapă de sancţiunile occidentale. Fostul ginere al lui Putin a rămas fără un teren pe care îl avea lângă Amsterdam

Sursa foto: Twitter/NEXTA

Terenul de 1.432 de metri pătraţi, situat în Duivendrecht, la aproximativ 6 km sud de centrul oraşului Amsterdam, a fost confiscat în data de 12 mai de către biroul procurorului naţional pentru infracţiuni financiare, economice şi de mediu, care este responsabil de aplicarea sancţiunilor, potrivit unei investigaţii comune a cotidianului The Guardian şi a altor două publicaţii, publicată joi seara.

Terenul este în prezent gol şi este deţinut de Jorrit Faassen, un om de afaceri olandez care a fost căsătorit cu Maria Vorontsova, fiica cea mare a lui Putin. Se pare că cei doi s-ar fi despărţit, informează POLITICO.

Ambele fiice adulte ale lui Putin au fost plasate sub sancţiunile UE şi SUA în aprilie 2022, la scurt timp după ce Rusia a lansat invazia asupra Ucrainei.

Procurorii olandezi au refuzat să comenteze motivul sechestrului sau dacă Faassen, care locuieşte în Rusia, a fost investigat în Olanda, potrivit The Guardian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici