VIDEO Ninsori puternice în Grecia. Localnicii au ales să vadă partea plină a paharului şi s-au bucurat de zăpadă

  • În Grecia s-au înregistrat în ultimele zile temperaturi de până la -20 de grade Celsius
  • Ninsoarea puternică a blocat drumurile publice şi a întrerupt alimentarea de curent electric
  • Localnicii şi-au făcut curaj şi au ieşit să se bucure de zăpada de afară, cu care se întâlnesc destul de rar
637 afișări

Ninsoarea puternică din Grecia, care a ascuns capitala ţării sub nămeţi, nu doar ca a întrerupt curentul sau a blocat circulaţia pe drumurile publice, ci a adus şi multă bucurie printre localnici.

Avertizările autorităţilor elene au fost respectate, iar oamenii nu au ieşit din case până când ninsoarea nu s-a domolit. Imediat, au început să apară şi peisajele superbe surprinse în Atena, pe social media. 

Autorităţile elene au declarat că este cea mai puternică ninsoare care a lovit Grecia în ultimii 12 ani.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici