Numărul cazurilor de coronavirus depăşeşte 6 milioane la nivel mondial

Numărul de cazuri de coronavirus au depăşit sâmbătă 6 milioane, potrivit unui raport al Reuters, în timp ce America Latină a raportat o cifră sumbră de 50.000 de decese cauzate de coronavirus.

1573 afișări
Imaginea articolului Numărul cazurilor de coronavirus depăşeşte 6 milioane la nivel mondial

Numărul de cazuri de coronavirus depăşesc 6 milioane la nivel mondial

Ţări precum Brazilia, Chile şi Mexic se luptă pentru a stopa răspândirea virusului, care iniţial a atins apogeul în China în februarie înainte de a se extinde în Europa şi Statele Unite.

Decesele de coronavirus în America Latină au ajuns la 50105, iar numărul total al cazurilor este de 976.425, Brazilia reprezentând peste jumătate din decese şi cazuri, conform Reuters.

Pandemia a luat peste 367.000 de vieţi la nivel mondial, deşi se crede că numărul real al deceselor este mai mare, deoarece testările sunt încă limitate şi multe ţări nu includ victimele din afara spitalelor.

În ciuda creşterii continue a cazurilor, multe ţări deschid şcolile şi locurile de muncă în următoarele săptămâni în urma măsurilor de restricţie fără precedent impuse de autorităţi, care au limitat răspândirea bolii - dar au distrus economiile şi au închis milioane de locuri de muncă.

 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici