Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus este în scădere în Rusia

  • Rata de infectare cu noul coronavirus este în scădere în Rusia.
  • În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 7.843 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, cel mai scăzut nivel din 30 aprilie până acum.
  • În total, în Rusia au murit 7.478 de persoane din cauza coronavirusului.
509 afișări
Imaginea articolului Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus este în scădere în Rusia

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus este în scădere în Rusia

Rusia a raportat, miercuri, 7.843 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, cel mai scăzut nivel înregistrat din 30 aprilie până acum, informează cotidianul Le Figaro.
 
În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.843 de cazuri de infectare şi 194 de decese, au comunicat autorităţile medicale de la Moscova.
 
Este vorba de cel mai scăzut număr de infectări începând din 30 aprilie.
 
Numărul total al infecţiilor cu noul coronavirus a ajuns în Rusia la 553.301 cazuri.
 
În total, în Rusia au murit 7.478 de persoane din cauza coronavirusului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici