Alo, Boris Johnson? Numărul de telefon al premierului din Marea Britanie, public pe Internet

419 afișări
Imaginea articolului Alo, Boris Johnson? Numărul de telefon al premierului din Marea Britanie, public pe Internet

Boris Johnson. Sursa FOTO: Profimedia

Numărul de telefon mobil al lui Boris Johnson a fost disponibil pe internet în ultimii 15 ani. 
 
Acesta a fost publicat într-un comunicat de presă din 2006, care nu a fost şters niciodată, şi se pare că e acelaşi număr pe care premierul britanic îl foloseşte şi azi.
 
Deputatul laburist Rachel Hopkins subliniază implicaţiile serioase ale incidentului în securitate, lobby şi riscul de şantaj.
 
Ministrul de interne, Victoria Atkins, a declarat că premierul este „conştient de responsabilităţile sale” în materie de securitate naţională. Ea a declarat pentru BBC că are „încredere deplină” că Boris Johnson şi consilierii săi ştiu ce trebuie făcut pentru a-şi îndeplini „îndatoririle”.
 
Downing Street a refuzat să comenteze incidentul.
 
BBC a încercat să apeleze numărul de mai multe ori, însă telefonul pare oprit. Singura opţiune valabilă rămâne aceea de a trimite mesaje text.
 
Miniştrii britanici primesc telefoane mobile oficiale atunci când ajung în Guvern, dar li se permite să-şi păstreze şi dispozitivele personale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici