Numărul deceselor din Marea Britanie a depăşit 17.000, cu peste 129.000 de cazuri în total

Marea Britanie a anunţat astăzi alte 828 de decese cauzate de coronavirus, ducând numărul total de victime din regat la 17.337, în timp ce numărul de cazuri confirmate a crescut la 129.044, conform datelor publicate de Ministerul Săănătţii, informează Reuters.

1335 afișări
Imaginea articolului Numărul deceselor din Marea Britanie a depăşit 17.000, cu peste 129.000 de cazuri în total

Numărul deceselor din Marea Britanie a depăşit 17.000, cu peste 129.000 de cazuri în total

Numărul de decese zilnice înregistrate în spitalele din Marea Britanie a crescut la 980 pe 9 aprilie, acesta fiind considerat vârful, dar apoi a oscilat între 717 şi aproximativ 917 înainte de a scădea la 596 pe 18 aprilie şi 449 pe 19 aprilie.

Adevăratul număr de decese COVID-19 din Marea Britanie nu este însă reflectat în numărul de morţi din spitale deoarece exclud decesele din casele de îngrijire, reşedinţele private şi azile.

Datele publicate marţi au indicat că numărul deceselor a fost cu peste 40% mai mare decât cifrele zilnice ale guvernului indicate la 10 aprilie, ceea ce a pus ţara pe cale să devină printre cele mai afectate din Europa.

Oficiul Naţional de Statistică  a anunţat că s-au înregistrat 13.121 de decese până la data de 10 aprilie în Anglia şi Ţara Galilor, , comparativ cu 9.288 de morţi din spitale, acesta fiind numărul zilnic de cazuri raportat de guvernul britanic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici