Numărul victimelor din Filipine a crescut la 208 din cauza taifunului Rai

Numărul deceselor din Filipine cauzate de taifunul Rai a crescut la 208, a declarat luni purtătorul de cuvânt al poliţiei naţionale. Aproape 500.000 persoane au fost strămutate.

201 afișări
Imaginea articolului Numărul victimelor din Filipine a crescut la 208 din cauza taifunului Rai

Numărul victimelor din cauza taifunului Rai a crescut la 208

Reuters a anunţat că numărul deceselor din Filipine cauzate de taifunul Rai a crescut la 208.

"Poliţia a fost mobilizată pentru operaţiuni de ajutor şi pentru a asigura ordinea în zonele afectate de calamitate", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei naţionale, Roderick Alba.

Catastrofa a determinat strămutarea a 490.000 de persoane în Filipine. Taifunul a lăsat în urma sa distrugeri uriaşe în provinciile Cebu, Leyte şi Surigao del Norte, inclusiv populara destinaţie de surfing Siargao şi Insulele Dinagat.

Preşedintele Rodrigo Duterte s-a angajat să investească aproximativ 2 miliarde de pesos (40 de milioane de dolari) în fonduri dedicate provinciilor grav afectate de taifun.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici