Două victime ale atacului de pe Manchester Arena, identificate: Georgina Callander (18 ani) şi Saffie Roussos (8 ani). Adolescenta îi scrisese Arianei Grande pe Twitter: Atât de nerăbdătoare să te văd mâine

Numele primei victime a atacului de pe Manchester Arena a fost făcut public. Georgina Callander, în vârstă de 18 ani, i-a scris Arianei Grande, pe Twitter, înainte de concert: Atât de nerăbdătoare să te văd mâine.

4571 afișări
Imaginea articolului Două victime ale atacului de pe Manchester Arena, identificate: Georgina Callander (18 ani) şi Saffie Roussos (8 ani). Adolescenta îi scrisese Arianei Grande pe Twitter: Atât de nerăbdătoare să te văd mâine

Georgina Callander se numără printre cele 22 de persoane care au murit în urma exploziei de la finalul concertului artistei americane Ariana Grande , de pe Manchester Arena, scrie Daily Mail.

Georgina a cunoscut-o pe Ariana Grande acum doi ani. A postat chiar şi o poză de la momentul când a întâlnit-o pentru prima oară pe cântăreaţă, cu următorul text: A fost atât de drăguţă, am îmbrăţişat-o atât de puternic. Nu pot să-mi revin, niciodată nu voi uita momentul. 

Duminică, adolecescenta a postat pe Twitter: Atât de încântată să te văd mâine.

O prietenă apropiată a Georginei a declarat pentru Evening Standard: Georgina a murit în spital. Mama ei a fost alături de ea în ultimele momente.

Prietenii ei au postat mesaje pe Facebook şi Twitter: "Odihneşte-te în pace, Gina. Te iubesc atât de mult. Sunt atât de norocoasă că te-am cunoscut"  sau "O fată frumoasă cu cel mai bun suflet şi cea mai caldă inimă. Îmi vei lipsi pentru totdeauna. Te iubesc".

De asemenea, actorul Sean Maguire a scris pe Twitter: "Abia am cunoscut-o pe această fată în aprilie. A fost ucisă noapte trecută în Manchester. Toată dragostea mea merge către ea şi către toate familiile victimelor".

O altă victimă a atacului terorist este Saffie Rose Roussos, 8 ani, elevă la Şcoala Primară Tarleton, din Lancashire.

Autorităţile încă nu au publicat o listă completă cu numele persoanelor decedate în urma atacului.

Atentatul de pe Manchester Arena este cel mai mare de după cel din iulie 2007 de la Londra.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici