O britanică, printre victimele accidentului de avion din Tatarstan

O cetăţeană britanică se afla la bordul avionului de tip Boeing 737 care s-a prăbuşit duminică în timp ce încerca să aterizeze pe aeroportul din Kazan, capitala republicii ruse Tatarstan (Volga), au anunţat luni autorităţile locale.

416 afișări
Imaginea articolului O britanică, printre victimele accidentului de avion din Tatarstan

O britanică, printre victimele accidentului de avion din Tatarstan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Donna Carolina Bull, în vârstă de 53 de ani, figurează pe lista celor 50 de victime ale accidentului, publicată de Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

Două fete, în vârstă de 11 şi 15 ani, se află de asemenea între victime, potrivit listei.

Duminică, vicepremierul Tatarstanului a anunţat că unul dintre cei doi fii ai preşedintelui Rustan Minnihanov şi şeful serviciilor ruse de securitate (FSB) în această republică Aleksandr Antonov au murit în accident.

Avionul companiei Tatarstan, venind de la Moscova, s-a prăbuşit duminică seara pe aeroportul din Kazan şi a luat foc. Potrivit unei surse din cadrul poliţiei locale, avionul ar fi explodat ulterior.

Cei 44 de pasageri şi şase membri ai echipajului au murit toţi în accidentul în care a fost implicată aeronava veche de 23 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici