O coloană uriaşă, formată din vehicule militare ruseşti, se îndreaptă spre Donbas

  • O coloană militară rusă care se îndreaptă spre Donbas a fost descoperită cu ajutorul imaginilor din satelit.
  • Este vorba despre o coloană mare, formată din vehicule militare, care se află în apropiere de Matveev Kurgan, o localitate din regiunea rusă Rostov, anunţă CNN.
3769 afișări
Imaginea articolului O coloană uriaşă, formată din vehicule militare ruseşti, se îndreaptă spre Donbas

O coloană uriaşă, formată din vehicule militare ruseşti, se îndreaptă spre Donbas

Vehiculele sunt îndreptate cu faţa spre nord-vest, în direcţia regiunii Donbas.

De altfel, un oficial ucrainean de rang înalt a declarat luni că ofensiva rusă în regiunea ucraineană Donbas „a început deja", avertizând că Rusia continuă să acumuleze forţe în regiune.

„Din punctul meu de vedere, această mare ofensivă [în est] a început deja. Trebuie să înţelegem că nu va fi repetarea zilei de 24 februarie, când au început primele lovituri aeriene şi explozii şi am spus: Războiul a început. Marea ofensivă de facto a început deja", a declarat Vadym Denysenko, consilier al ministrului afacerilor interne, la televiziunea naţională.

Oficiali ucraineni şi occidentali au declarat în ultimele zile că au observat o redistribuire a trupelor ruseşti în Donbas, în urma unor eşecuri majore ale Moscovei în încercarea de a cuceri Kievul.

Da, încă nu există bătălii majore despre care să se vorbească atât de mult în ultimele zile. Dar, în general, am putea spune că ofensiva a început deja", a precizat Denysenko.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici