O dansatoare româncă în cluburi din Italia, acuzată de furtul unui vehicul Ferrari

O dansatoare româncă în cluburi din Italia este acuzată de furtul unui vehicul marca Ferrari de la un om de afaceri italian, vehiculul fiind văzut ultima dată în România.

362 afișări
Imaginea articolului O dansatoare româncă în cluburi din Italia, acuzată de furtul unui vehicul Ferrari

O dansatoare româncă în cluburi din Italia, acuzată de furtul unui vehicul Ferrari (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Românca Nicoleta C., în vârstă de 35 de ani, va fi judecată în oraşul italian Vicenza pentru furtul unui Ferrari F430, pe care un om de afaceri din Verona i l-a împrumutat pe 8 noiembrie 2009 pentru a merge la Bologna, informează ANSA.

Tânăra, care este dansatoare în cluburi de noapte, "a uitat" să înapoieze maşina de lux.

Vehiculul a fost localizat ultima dată în România, dar proprietarii nu au reuşit să îl ia în Italia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici