O echipă de fotbal a intrat în carantină. Au fost descoperite 25 de cazuri cu noul coronavirus

Echipa de fotbal din Ucraina, Karpatî Lvov, a intrat în carantină pentru două săptămâni după ce au fost testaţi pozitiv 25 de oameni, dintre care jucători şi personalul echipei, spune presa din Ucraina.

786 afișări
Imaginea articolului O echipă de fotbal a intrat în carantină. Au fost descoperite 25 de cazuri cu noul coronavirus

O echipă de fotbal a intrat în carantină. Au fost descoperite 25 de cazuri cu noul coronavirus

 

Potrivit France Football, clubul de fotbal Karpatî Lvov a precizat că 65 de persoane din club au fost testate pentru COVID-19, iar echipa speră acum să poată reveni în competiţie după ce perioada de carantină se va încheia. De asemenea, oficialii echipei au anunţat că au suspendat antrenamentele în perioada următoare.
 
Karpatî Lvov trebuia să dispute două meciuri din campionatul ucrainean la jumătatea lunii iunie, însă acestea au fost anulate, a anunţat Liga profesionistă de fotbal din Ucraina.
 
În Ucraina au fost înregistrate 727 de decese şi 24.340 de cazuri de infectare cu noul coronavirus de la debutul pandemiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici