O explozie a distrus o moschee din Kabul chiar în timpul rugăciunii de seară

O explozie a distrus o moschee din Kabul în timpul rugăciunii de seară, iar autorităţile se tem că vor fi numeroase victime, potrivit BBC.

314 afișări
Imaginea articolului O explozie a distrus o moschee din Kabul chiar în timpul rugăciunii de seară

Arhiva Foto

O explozie uriaşă a distrus o moschee din capitala afgană Kabul, a anunţat poliţia. Se pare că explozia a avut loc în timpul rugăciunii de seară şi se estimează că vor fi multe victime.

Khalid Zadran, purtătorul de cuvânt al poliţiei talibane din Kabul, a fost citat de presa locală, declarând că explozia a avut loc în districtul 17 al oraşului. Primele informaţii arată că imamul moscheii se numără printre victime

Forţele de securitate au sosit la faţa locului, a spus reprezentantul Poliţiei. Angajaţii unui spitalului Emergency NGO au transmis pe Twitter că 27 de persoane au fost primite în unitatea medicală

„Cinci copii printre ei, inclusiv un copil de şapte ani", a adăugat reprezentantul spitalului.

Săptămâna trecută, un important cleric pro-taliban a fost ucis într-o explozie sinucigaşă cu bombă, tot în Kabul. Gruparea Stat Islamic a revendicat responsabilitatea pentru atac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici