O falsă milionară, care a furat 200.000 de dolari, devine vedetă într-un serial pe Netflix

  • Anna Sorokin, care s-a prefăcut a fi o miliardară pe nume Anna Delvey, a fost eliberată joi din închisoare şi riscă deportarea în Germania.
  • Ea a fost găsită vinovată în 2019 de furt, după ce a înşelat cu peste 200.000 de dolari bănci şi hoteluri de lux în New York.
  • Această poveste este acum transformată într-un serial pentru Netflix, produs de Shonda Rhimes.
1693 afișări
Imaginea articolului O falsă milionară, care a furat 200.000 de dolari, devine vedetă într-un serial pe Netflix

Sursa foto: Profimedia

În timpul procesului, procurorii au povestit cum Sorokin, care se prezenta drept Anna Delvey, a pretins că are o avere de aproximativ 60 de milioane de dolari într-un fond fiduciar în Europa, potrivit BBC.

Folosindu-se de această identitate falsă timp de câţiva ani, Sorokin a avut un stil de viaţă de lux, a locuit într-un hotel luxos din New York şi a mâncat la restaurante elegante. Procurorii au spus că a folosit documente financiare falsificate pentru aceste servicii şi chiar a reuşit să obţină un împrumut de 100.000 de dolari de la o bancă.

Eliberarea sa vine la câteva luni după ce şi-ar fi cerut scuze la o audiere din octombrie anul trecut. „Vreau doar să spun că mi-e ruşine şi îmi pare rău pentru ceea ce am făcut. Înţeleg complet că mulţi oameni au suferit, iar eu am crezut că nu fac nimic greşit”, a spus Anna Sorokin.

Povestea ei a atras atenţia internaţională în 2018, după un film de succes al revistei New York al scriitoarei Jessica Pressler. 

Sorokin a folosit cea mai mare parte din suma de 320.000 de dolari, care i-a fost plătită pentru film, restituind banii la bancă şi platind alte amenzi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici