O femeie a murit într-un accident care a implicat un vehicul oficial la Washington

O femeie care circula cu bicicleta la Washington a fost ucisă luni în urma unei coliziuni cu unul dintre vehiculele serviciilor care asigură securitatea summitului nuclear din capitala americană, a anunţat Secret Service.

45 afișări

Coliziunea în care a fost implicat un vehicul al unui membru al gărzii naţionale din Washington s-a produs la ora locală 18.05 (01.05, ora României), au afirmat oficialii, fără a oferi alte detalii.

Potrivit presei locale, impactul dintre un camion şi biciclistă a avut loc la o intersecţie din apropierea Casei Albe.

Washingtonul, unde au fost invitaţi circa 50 de şefi de stat şi de Guvern, semăna luni cu o fortăreaţă, fiind aplicate interdicţii de circulaţii în zona centrală şi detaşaţi mii de membri ai forţelor de ordine. De asemenea, staţiile de metrou au fost închise şi traseele autobuzelor deviate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici