O gradină zoologică din Franţa a fost închisă după ce o haită de nouă lupi a evadat

O grădină zoologică din Franţa a fost închisă temporar de autorităţile locale după ce o haită de nouă lupi a evadat în timpul orelor de vizită, scrie BBC.

962 afișări
Imaginea articolului O gradină zoologică din Franţa a fost închisă după ce o haită de nouă lupi a evadat

O gradină zoologică din Franţa a fost închisă după ce o haită de nouă lupi a evadat

Nicio persoană nu a fost rănită în timpul incidentului petrecut la grădina zoologică Trois Vallées din Montredon-Labessonnie, în sudul Franţei.

Animalele au distrus ieşirile de siguranţă şi au escaladat un gard, dar nu au ieşit niciodată în afara grădinii zoologice.

Patru dintre ele au fost împuşcate pentru "comportament periculos", a declarat pentru agenţia de presă AFP un oficial local, Fabien Chollet.

Celelalte cinci au fost readuse în incinta lor şi anesteziate.

"Nu erau mulţi oameni în grădina zoologică în acel moment şi în niciun moment publicul nu a fost în pericol imediat", a declarat Chollet.

Dar el a adăugat că grădina zoologică trebuie închisă până când problemele de securitate vor fi rezolvate.

Pe site-ul său, grădina zoologică Trois Vallées a precizat că va fi închisă până la jumătatea lunii ianuarie din cauza unor "lucrări urgente".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici