O grupare de răpitori din Bulgaria a încasat milioane de euro din răscumpărări

Adjunctul procurorului-şef din Sofia, Roman Vasilev, a anunţat că o grupare de răpitori, ai cărei membri au fost arestaţi în decembrie, a încasat peste 7,6 milioane de euro din 13 răpiri, relatează site-ul Novinite.com.

35 afișări
Imaginea articolului O grupare de răpitori din Bulgaria a încasat milioane de euro din răscumpărări

O grupare de răpitori din Bulgaria a încasat milioane de euro din răscumpărări (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Vasilev a anunţat totodată că "unele detalii foarte interesante" privind activităţile acestei grupări infracţionale vor fi în curând clarificate. El a precizat că infractorii au fost arestaţi pentru 13 presupuse răpiri şi două crime.

"Există două feluri de grupări infracţionale, şi anume piramidale, care sunt conduse de un singur cap mafiot, şi (organizate ca o) pânză de păianjen, în care hoţi de maşini, răpitori, etc., lucrează împreună într-o organizaţie mare. Acest caz pare cel mai probabil că are structura unei reţele", a declarat Vasilev.

Oficialul a mai apreciat că foşti miniştri din cadrul Guvernului socialist anterior, care se află sub investigaţie, vor conduce la dezvăluiri "interesante" la începutul lunii viitoare, în faţa unor tribunale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici