O maşină a pătruns în holul clădirii Trump Plaza din New York. Mai mulţi răniţi/ Reacţia şoferului după ce a realizat situaţia

Trei persoane, printre care se numără şi şoferul, au fost rănite uşor după ce o maşină a pătruns în holul principal al clădirii Trump Plaza din New York, a informat presa locală, citată de site-ul agenţiei Reuters.

2690 afișări
Imaginea articolului O maşină a pătruns în holul clădirii Trump Plaza din New York. Mai mulţi răniţi/ Reacţia şoferului după ce a realizat situaţia

Trei răniţi uşor după ce o maşină a pătruns în holul clădirii Trump Plaza din New York

Postul ABC News a anunţat că şoferul a ieşit singur din maşină şi s-a aşezat pe o canapea în holul principal al clădirii rezidenţiale din nordul oraşului New York.

Totul indică faptul că a fost vorba un accident, iar şoferul a fost chestionat de poliţie, a anunţat miercuri postul NBC.

Nu a fost nimic suspect în legătură cu accidentul, a precizat poliţia din New Rochelle pentru media locală.

”Dorim să mulţumim în primul rând echipelor de intervenţie pentru atenţia deosebită acordată incidentului din această seară. Le suntem cu adevărat recunoscători pentru efortul depus”, a declarat un purtător de cuvânt al Organizaţiei Trump pentru ABC News.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici