O navă a naufragiat în Marea Neagră din cauza intemperiilor. Doi marinari sunt dispăruţi

Zece marinari au fost salvaţi şi alţi doi sunt daţi dispăruţi, duminică, după naufragiul unui cargobot sub pavilion tanzanian, care s-a rupt în două în largul oraşului rusesc Soci, în Marea Neagră, a anunţat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă.

55 afișări
Imaginea articolului O navă a naufragiat în Marea Neagră din cauza intemperiilor. Doi marinari sunt dispăruţi

O navă a naufragiat în Marea Neagră din cauza intemperiilor. Doi marinari sunt dispăruţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Nava s-a rupt în două în condiţiile în care aruncase ancora în largul oraşului Soci, în contextul unor rafale de vânt violente, a precizat filiala locală a ministerului.

Agenţiile ruseşti de presă au precizat că nava sub pavilion tanzanian este turcească.

Pentru a salva marinarii, salvatorii au lansat frânghii spre o parte a navei aflate în derivă, iar zece marinari le-au putut folosi pentru a ajunge la mal, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea rusă.

Totuşi, doi marinari sunt daţi dispăruţi, iar căutările au fost întrerupte duminică din cauza condiţiilor meteorologice dificile, a precizat agenţia Itar-Tass, citând Ministerul Transporturilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici