O navă de transport marfă sud-coreeană a dispărut vineri în largul Uruguayului

O navă de transport marfă sud-coreeană la bordul căreia se aflau 24 de membri ai echipajului a dispărut vineri în largul coastelor Uruguayului, iar "indicii" arată "s-ar fi scufundat", au anunţat forţele maritime uruguayene, potrivit Le Figaro.

786 afișări
Imaginea articolului O navă de transport marfă sud-coreeană a dispărut vineri în largul Uruguayului

O navă de tranport marfă sud-coreeană a dispărut vineri în largul Uruguayului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Stella Daisy, o navă de transport marfă cu o capacitate de 260.000 de tone, a lansat un apel de urgenţă vineri, la ora 11.30.

Autorităţile sud-coreene au precizat faptul că echipajul navei Stella Daisy era format din 8 sud-coreeni şi 16 filipinezi.

Potrivit agenţiei de presă sud-coreene Yonhap care citează surse guvernamentale, o ambarcaţiune de salvare cu doi membri ai echipajului a fost găsită în zonă.

"Forţele maritime uruguayene au coordonat operaţiunile de căutare cu patru nave comerciale prezente în zonă", a indicat purtătorul de cuvânt Gaston Jaunsolo.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici